MelaMedic Dublin

MelaMedic Dublin

MelaMedic Berlin

kr 799,00 kr 639,20
Tilgjengelighet: På lager
Varenr
mm-berlin

Sporty herre- og damebrille

Infatningen er laget av sort nylon og polycarbonat som er lakkert rød og svart. Brillen avviser det lys som demper kroppens produksjon av melatonin. Disse kan ikke benytte sammen med vanlig briller.

Brillene skaper en svært høy kontrast og forsterker alle detaljer rundt deg, som igjen gjør at alt oppleves som klarere og tydeligere. Brillene kan benyttes både innendørs og utendørs. De er velegnet både foran en PC, når du ser på TV og leser. De er komfortable å ha på seg og har brilleglass av akryl med et spesielt filter. Glassene har en uvanlig hard overflate som gjør de nærmest ripefrie.

Så lenge det fins en type lys som forteller kroppen at melatonin/søvnhormonet ikke skal aktiveres, utendørs eller i rommet du oppholder deg, vil du ikke bli søvnig. For å bli trøtt og etterhvert sovne, må du få i gang melatoninproduksjonen. Ved hjelp av disse brillene kommer den naturlige produksjonen i gang i løpet av 2-3 timer, nettopp fordi kroppen forstår at den skal det. Logisk, enkelt og helt naturlig. Lyset styrer så godt som alt.

Du kan lese mer om produktet her: http://www.melamedic.dk/prodtype/sovnbriller/

Farge: Rød og svart
Infatningens bredde: 143 mm
Infatningens højde: 45 mm
Armens lengde: 164 mm
Vekt: 28 gram
Materiale: Nylon og polycarbonat

 

Mer fra Nordic
 1. Støttehåndtak for toalett, hvit
  Støttehåndtak for toalett, hvit
  kr 1 197,50 kr 958,00
 2. Dreieskive, sete
  Dreieskive, sete
  kr 599,00 kr 479,20
 3. Nordic sengebord med sidebord, bøk
  Nordic sengebord med sidebord, bøk
  kr 2 119,00 kr 1 695,20