MelaMedic Copenhagen II - for junior

MelaMedic Copenhagen II - for junior

MelaMedic Dublin

MelaMedic Dublin

MelaMedic Rome

kr 799,00 kr 639,20
Tilgjengelighet: På lager
Varenr
mm-rome

En bestselger fra MelaMedic som passer både kvinnter og menn. Infatningen er laget av nylon. Brillen avviser det lys som demper kroppens produksjon av melatonin. Disse kan ikke benytte sammen med vanlig briller.

Brillene skaper en svært høy kontrast og forsterker alle detaljer rundt deg, som igjen gjør at alt oppleves som klarere og tydeligere. Brillene kan benyttes både innendørs og utendørs. De er velegnet både foran en PC, når du ser på TV og leser. De er komfortable å ha på seg og har brilleglass av akryl med et spesielt filter. Glassene har en uvanlig hard overflate som gjør de nærmest ripefrie.

Så lenge det fins en type lys som forteller kroppen at melatonin/søvnhormonet ikke skal aktiveres, utendørs eller i rommet du oppholder deg, vil du ikke bli søvnig. For å bli trøtt og etterhvert sovne, må du få i gang melatoninproduksjonen. Ved hjelp av disse brillene kommer den naturlige produksjonen i gang i løpet av 2-3 timer, nettopp fordi kroppen forstår at den skal det. Logisk, enkelt og helt naturlig. Lyset styrer så godt som alt.

 Sofistikert herre- og damebrille

Farge:

Matt transparent-brun thermoplastisk lakk

Innfatningens bredde:

140 mm

Innfatningens høyde:

39 mm

Armens lengde:

168 mm

Vekt:

32 gram

Materiale:

Nylon og polycarbonat

 

Mer fra Nordic