Carital Smart overmadrass

Carital Smart overmadrass

SYSTAM VISCOFLEX® AIR+AIR

kr 9 800,00 kr 7 840,00
Tilgjengelighet: På lager
Varenr
systamviscoflexair

Denne VISCOFLEX® AIR+AIR-madrassen fra franske SYSTAM er helt unik. Den har egenskaper du vanligvis kun finner hos de avanserte luftmadrassene.

VISCOFLEX® AIR+AIR har to innfelte liggeflater som består av totteputer. Totteputene avlaster så de to mest trykkutsatte områdene på kroppen - nemlig sete og hæler. Hele 85% av alle trykksår oppstår i disse områdene.

Totteputene og det dynamiske trykket i disse justeres til eksakt mengde luft ut fra brukers vekt og kroppslengde med et medfølgende elektronisk manometer. Da får bruker den nødvendige avlasting - uten at madrassen må være tilkoblet en pumpe som kontunierlig jobber med å endre eller tilpasse lufttrykket.

Totteputer bentyttes vanligvis i rullestoler for langtidssittende, og SYSTAM er en av verdens ledende produsenter av både totteputer for langtidssittende og trykkavlastende madrasser i formstøpt skum. Deres lange erfaring med trykkavlastning både for sittende og liggende, og ikke minst deres unike produksjonsteknologi har gjort de i stand til å produsere en madrass som er godkjent for høyrisikopasienter i henhold til EPUAP, altså fra sårkategori 1 til 4.

Selve madrassen består utover totteputene av to lag skum. Det øverste laget er et viskoelastisk temperaturfølsomt skum som gir nødvendig trykkavlastning for skuldre og hode. Det nedre laget er kaldskum som gjør madrassen stabil og gir god støtte mot sengebunnen.

Madrassen er formstøpt, noe som gir langt høyere kvalitet og presisjon i utformingen av f eks lommene til de integrerte totteputene. Formstøpte puter og madrasser er generelt langt mer slitesterke enn tradisjonelle skumprodukter.

Art. nr.: P161MO2RPMHI
Mål: 88x200x14 cm
Vekt: 14 kg
Brukervekt: til og med 130 kg
Sårkategori: til og med sårgrad 4
Trekk: PU hygienetrekk
Hygiene: trekk maskinvask 90 grader
Garanti: 2 år

Spesifikasjoner
Produsent Nordic
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account