melamedic Bern

melamedic Bern

MelaMedic Paris II

Så lavt som kr 200,00 kr 160,00
Tilgjengelighet: På lager
Varenr
mm-paris

Brillene kommer i en flott eske, med ettui og infomanual. Men vi har nå fått inn et stort parti med briller uten eske og ettui. Disse selger vi derfor ut til en kraftig redusert pris. dette kan velges nedenfor. 

Disse stilfulle søvnbrillene avviser til 100 % det lyset som hindrer kroppen fra å sette i gang sin naturlige produksjon av melatonin. Sterkt lys med mye blått i seg gir kroppen signaler om at det er "dag" og vi skal mao holde oss våkne. Det kan du ta kontroll over.

Så lenge det fins en type lys som forteller kroppen at melatonin/søvnhormonet ikke skal aktiveres, utendørs eller i rommet du oppholder deg, vil du ikke bli søvnig. For å bli trøtt og etterhvert sovne, må du få i gang melatoninproduksjonen. Ved hjelp av disse brillene kommer den naturlige produksjonen i gang i løpet av 2-3 timer, nettopp fordi kroppen forstår at den skal det. Logisk, enkelt og helt naturlig. Lyset styrer så godt som alt.

Brillene skaper en svært høy kontrast og forsterker alle detaljer rundt deg, som igjen gjør at alt oppleves som klarere og tydeligere. Brillene kan benyttes både innendørs og utendørs. De er velegnet både foran en PC, når du ser på TV og leser. De er komfortable å ha på seg og har brilleglass av akryl med et spesielt filter. Glassene har en uvanlig hard overflate som gjør de nærmest ripefrie.


Spesifikasjoner:

Fit over:

Kan ikke brukes sammen med vanlige briller

Infatning:

Svart Polycarbonat og sort/sølv på infatningen

Linser:

Acryl med med UV530 filter, samt spesielt hard overflate

Etui:

Sort

 

Bredde total:

14,4 cm

Høyde:

5,1 cm

 

Farge: 

Svart med sølvfarge på infatning / oransje linser

Vekt:

38 g

 

 

Mer fra Melamedic
  1. melamedic Bern
    melamedic Bern
    Så lavt som kr 100,00 kr 80,00